Zo zijn elektrische rolluiken erg handig om te gebruiken, dit vanwege het feit dat ze ook vanaf afstand bediend kunnen worden. Dat zorgt voor heel wat veiligheid ook als je niet thuis bent. We nemen in deze blog het een en ander door met jou over deze schitterende producten en hun voordelen. 

Bescherming van je woning

Beveiligingsrolluiken worden steeds populairder bij veel moderne woningen als bescherming tegen de toenemende criminaliteit.

Voorkom vandalisme en inbraak met echte, fysieke beveiliging in plaats van, of als aanvulling op, maatregelen zoals alarmen en camera’s die geen fysieke bescherming bieden.

Zonwerking voor koelte

De moderne, aluminium geconstrueerde rolluiken die veel geavanceerder zijn dan de rammelende, roestige stalen luiken die je in veel winkels in de winkelstraten ziet, zijn bijzonder stijlvol en houden inbrekers gemakkelijk buiten. Daarmee zijn rolluiken van een hoge kwaliteit als het gaat om inbraakpreventie. Voordelen van rolluikmodellen met isolatie in de dubbelwandige gordijnconstructie zijn helemaal modern te noemen. Hoogwaardige verfafwerkingen zijn beschikbaar, zodat verf en luiken zeker zullen matchen. 

Alle rolluiken passen de millimeter nauwkeurig, zodat de allerbeste specificatie voor je deuren en ramen kan worden gerealiseerd. Dat is wat we noemen maatwerk!

Bediening van de rolluiken

Alle rolluiken kunnen tot een bepaalde breedte en hoogte met de hand worden bediend, en worden boven deze maten elektrisch bediend. Draadloze technologie is nu de norm geworden en biedt radiografische bediening van de beveiligingsrolluiken zonder enige bekabeling, afgezien van de stroomvoorziening. Domotica-systemen kunnen worden geïntegreerd in de bediening van rolluiken, met opties om je rolluiken en andere producten te bedienen vanaf je smartphone of tablet. Als dat niet het huis van de toekomst is, dan weten we het niet meer. We kunnen ons goed voorstellen dat je de nodige vragen hebt, dan is het logisch deze te stellen aan de experts die er alles van weten. Daarom raden we je aan om eens te gaan kijken op rolluikenfabriek.nl. Deze experts staan voor je klaar met hun kennis en kunde. Blijf onze blogs volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de verschillende dingen die je kunt doen om je Tsjechische vastgoed op en top veilig en mooi te maken. 

Pin It on Pinterest