De meeste mensen vragen zich vast af: wat is eigenlijk vastgoed? Wat is een vastgoedportefeuille en wat doet een vastgoedbeheerder? Bij de meeste mensen ontstaan er vraagtekens als ze deze termen voorbij zien komen. Nu ben je vast overtuigd om antwoord te krijgen op je vragen over het onderwerp van vastgoed. Om hierachter te komen, is het handig om deze blog goed door te lezen om een bepaald beeld te krijgen. Veel leesplezier gewenst! 

Wat is een vastgoed?

In economische termen is een vastgoed een pacht of belasting. Je komt in aanraking voor deze belasting wanneer je in bezit bent van een onroerend goed. Bij een onroerend goed moet je denken aan het bezit van een gebouw of huis, die niet verplaatsbaar is. 

Wat is de functie van een vastgoedbeheerder?

In korte zinnen gezegd is een vastgoedbeheerder een persoon die toezicht houdt op alles wat te maken heeft met geld, rond het grote onderwerp: bezit van een onroerend goed. Een vastgoedbeheerder voorkomt eigenlijk in grote zinnen onnodige fouten die je kan maken of het voorkomen van het afstaan van het onroerende goed. 

Wat is een vastgoedportefeuille?

De meeste mensen stellen de vraag van: wat is of doet een vastgoedportefeuille? Dat is een hele goede en interessante vraag die wij beantwoorden. Een vastgoedportefeuille is iemand die de kennis en bevoegd is om jouw geld te beheren en te bezitten als je een onroerend goed hebt.

Bij onroerend goed moet je denken aan de volgende dingen: kantoren, winkelpanden, woningen, horecapanden, appartementen en andere belangrijke gebouwen.

Samenvatting van de blog

Een vastgoed is een bezit van een onroerend goed, waarover jij belasting moet betalen. Als je niet echt weet wat je exact moet doen, kan je hulp inschakelen van de vastgoedbeheerder. Wanneer je deze persoon inhuurt, komt hij in bezit van jouw vastgoedportefeuille. 

Ben je in bezig van vastgoed in Den Haag en ben je geïnteresseerd geraakt om iemand met kennis en verstand jouw geld te laten beheren voor vastgoed? Dan moet je zeker kijken op de website immohaege.nl. Zij kunnen jou zeker een helpende hand geven. 

Pin It on Pinterest