Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht en weet je niet zeker wat voor vloer je hierin dien (laten) leggen? Dan willen we je met genoegen, nadat we je van harte hebben proficiat met je nieuwe stulpje, een handje helpen. Het is regelmatig een aanzienlijk. belegging, maar je doet er degelijk aan om het op te knappen alvorens je besluit te verhuizen en alle meubels al in het huis staan. Dus, als je nu hebt besloten dat je tevens maar gelijk de vloer onder handen gaat nemen, is het wel praktisch om te weten welke soort vloer je nu dien kiezen! Wij helpen je met deze vraag door je uit te leggen om welke reden je dien kiezen voor een gietvloer in je (nieuwe) woning. Lees hieronder meer.

Reden #1: Schoon en netjes

Hou je van een schoon, proper en net huis? Dan is het ervoor zorgen dat je vloer mooi schoon is een van de cruciaalste taken bij het huishouden. Stofzuigen zal altijd dienen blijven gebeuren, maar als het gaat om achterblijvende etensrestjes, zand, kruimeltjes of andere vuiligheid, dan zul je hier amper hinder van ondervinden. De naadloze gietvloer zorgt er immers voor dat er niets achter kan blijven!

Reden #2: Degelijk te samenvoegen met veel een aantal kleuren

Heb je een specifieke stijl en tint in je huis als het gaat om de tint van de muren en dat van het meubilair? Dan kan het uitpluizen van een degelijke vloer nog wel eens lastig zijn. Zeker als je wil dat de kleuren uitstekend bij elkaar passen! Blij is een gietvloer verkrijgbaar in nagenoeg iedere tint die je maar kunt bedenken. Op die manier zorg je ervoor dat je een vloer hebt die altijd degelijk zal passen bij je interieur.

Reden #3: Simpel te samenvoegen met vloerverwarming

Houd je ervan om lekker te genieten van de degelijke warmteoverdracht die voortkomt uit vloerverwarming? Dan mag je in je handjes knijpen als je hebt gekozen voor een gietvloer. Die kunnen immers zonder vraagstuk geïnstalleerd worden in combinatie met een vloerverwarming. Je zult dus geen gekke vervormingen of andere minpunten ondervinden aangezien een gietvloer prima te samenvoegen valt met vloerverwarming.

Pin It on Pinterest