Ben je op zoek naar de mooiste vloer voor in je huis of appartement? We vertellen je graag meer over de verschillende opties op de markt. Ga je voor de klassieke houten vloer of past juist een hippe stenen vloer bij jouw interieur. We inspireren je graag.

Woonstijl

Tegenwoordig is er voor elke woonstijl een passende vloer. Een vloer bepaalt de sfeer en de uitstraling van je huis. Maar ook de functie van de vloer is belangrijk. Zit je graag samen met je partner met een wijntje bij het haardvuur, dan kies je waarschijnlijk voor een warme vloer. Heb je een gezinnetje met kinderen en huisdieren, dan kies je niet voor een vloer die je veel moet onderhouden. Laat je informeren door een specialist. Zij geven graag advies voor een vloer in jouw situatie. 

Van hout tot steen

De mogelijkheden zijn eindeloos bij het kiezen van een vloer. Zo zijn er vloeren van laminaat, vinyl, PVC, hout, tapijt en tegels. Tegenwoordig is ook de gietvloer erg populair. Voor je huis in Tsjechië raden we een houten vloer aan. Dat zie je veel terug in de Oosterse landen. Laminaat is daarin de makkelijkste om te leggen. Deze houten vloer is gemakkelijk te onderhouden en ziet er ook nog eens strak uit. 

Doe meer inspiratie op

Het lijkt makkelijk. Het kiezen van de ideale vloer. Neem gerust je tijd bij het kiezen van de juiste vloer, want je zit er een flinke tijd aan vast. Je kunt langsgaan bij showrooms waar ze de diverse vloeren laten zien en de voor- en nadelen aan je uitleggen. Een andere optie is een account maken op Pinterest. Dit social media kanaal geef je de mogelijkheid om een soort moodboard te maken. Laat deze dan ook vooral zien in een showroom. De specialisten kunnen je vast alles over deze vloeren vertellen.

Pin It on Pinterest