Bij https://www.koston.nl/spouwmuurisolatie.html kom je zeker niet bedrogen uit als het gaat over een verbetering van je muurisolatie. We vertellen je er in deze blog veel meer over, dus is het een goed idee om verder te lezen. Want boven alles wil je natuurlijk niet in een huis wonen waarbij tocht, vocht en warmteverlies de boventoon voeren. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. 

De voordelen van een gedegen muurisolatie 

Je moet er zeker niet van op staan te kijken wanneer er mensen zijn die wat minder vaak bij je langskomen als je muurisolatie niet op orde is. Dat kan natuurlijk een opluchting zijn, maar vaker is het toch wat jammer. Dan gaat het vaak zo: ‘Bij Piet en Sjaan is het altijd zo koud, ik heb er vandaag even helemaal geen zin in, je moet welhaast met een sjaal in de kamer zitten, wat een tochtig hok.’ Ze zeggen het natuurlijk niet in je gezicht, maar het is wel de waarheid. Wil je dat? Wij denken dat dit een onwenselijke situatie is. Het kan ook gewoon heel anders. Hoe dan? Nou, met gedegen muurisolatie. Muurisolatie zorgt ervoor dat je lekker geld bespaart op de maandrekening. Dat komt omdat de warmte (of koelte in de zomer) lekker in je woning blijft. Zo hoef je niet aldoor hoog te stoken. Toch krijgt met een gedegen isolatie geen kans. 

Hoe kun je een goede muurisolatie krijgen? 

In Nederland zijn sinds de jaren zeventig veel woningen met een verouderde isolatie aangepakt. Dit was naar aanleiding van een energiecrisis. Maar helaas zijn niet alle panden aangepakt. Als je een oude woning hebt, kan het zo zijn dat er geen goede isolatie in aanwezig is. Soms zelfs nog met stro in de muur. Dat kan anders, namelijk door een expert in te vliegen die kunststof parels in de muur kan brengen. Deze laten ze reageren met water en dat vormt uiteindelijke een uitstekende isolatielaag. Dan komen Joke en Henk graag bij je langs en dan hoeft ze niet met een sjaal om te zitten. Daarbij komt natuurlijk nog het financiële voordeel van lagere energiekosten. Dat is overigens ook fijn voor moeder natuur, want die krijgt het naar verluid steeds warmer. Wil je meer weten over de verschillende opties, neem dan contact op met koston.nl. Veel leesplezier. We hebben overigens nog meer leuke blogs voor je, dus neem er zeker een paar door. 

Pin It on Pinterest