Ken je dat gevoel? Je wil een nieuwe kast kopen, maar er is teveel keus. Om te voorkomen dat je een random misplaatst blok in de woonkamer plaatst, vertellen we je in deze blog alles over de 3 populairste kasten van dit moment voor in je woonkamer in je huis in Tjechië!

De vitrinekast 

Old, but gold. De vitrinekast is terug van weggeweest en laat al je persoonlijke pronkstukken goed zien achter het glas. Niets is een betere eyecatcher dan een vitrinekast. Ze bestaan in verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. Kijk goed welke stijl jij in huis gebruikt en wel kleurenpalletje hanteert. Extra tip: ga voor een vitrinekast met een gedeelte met dichte deuren. Zo kun je ook voorwerpen die niet zo prominent in het zicht moeten staan verstoppen.

De dichte kast zonder hendels

Voor een huis met een strak design en een moderne stijl is de dichte kast zonder hendels helemaal hot en happening. Het ziet er erg ‘clean’ uit en de spullen blijven netjes beschermd achter de deuren. Tip: ga voor een kast met een magneetsnapper. Zo open je de deuren van de kast eenvoudig door erop te drukken.

De metalen kast

Deze industriële kast is tegenwoordig razendpopulair. De meest populaire kast is de metalen locker in diverse kleuren. Het lijkt dan net een Amerikaanse high school. Maak de kast af met mooie hangplanten of plaats er twee naast elkaar voor een speels effect. 

Een kast voor elke woonkamer

Wil je helemaal niet op zoek naar de juiste kast, maar wil je dat de juiste kast voor jou wordt gemaakt? Laat dan een kast op maat maken door een specialist. Hij gaat met je in gesprek over alle soorten kasten en kan je helpen aan de ideale kast. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de afmetingen, want deze kast op maat is precies voor jouw woonkamer in Tsjechië gemaakt. Geweldig toch?

Pin It on Pinterest