Bij amerikaanse koelkast kampen vind je prachtige koelkasten die het centrum van je Tsjechische keuken gaan vormen. We nemen een aantal interessante opties met je door waar je veel plezier van kunt gaan hebben. 

Veel ruimte in de koelkast 

Het is erg fijn om te weten dat een Amerikaanse koelkast veel ruimte heeft waar je allerlei heerlijke gerechten in kunt bewaren. Wanneer je naar de supermarkt gaat voor een hele week, dan kun je gemakkelijk alle producten die koel moeten blijven erin kwijt. Het is dus ook een ideale koelkast wanneer je bijvoorbeeld een familiefeest gaat organiseren en het eten koud moet houden. 

Slimme toepassingen 

Amerikaanse koelkast staat ook bekend om de verschillende slimme toepassingen die het ding heeft. Zo is het mogelijk om met behulp van een touchscreen in de deur contact te maken met het internet en bijvoorbeeld allerlei recepten op te zoeken. Ook is het bij sommige modellen mogelijk dat je een app op je telefoon installeert en dat je dan met die app in de koelkast kan kijken. Handig als je in de winkel staat om te checken of je nog iets nodig hebt of niet.

IJsblokjes maken 

Wanneer je dan een familiefeest hebt, is het erg fijn om ook de nodige coole versnaperingen te hebben voor je gasten. Dat lukt heel erg aardig met een Amerikaanse koelkast aan je zijde, omdat er bijvoorbeeld in heel veel gevallen en ijsblokjesmaker in zit waardoor je dus kunt werken met coole dranken. Zo is het erg fijn om een cocktail te nuttigen die dus ijskoud is en niet lauw. 

De stijl van een Amerikaanse 

Omdat bestel van een Amerikaanse koelkast zo industrieel is, zal je keuken ook al snel een beetje die richting op gaan qua stijl. Het leuke van de industriële stijl is dat professionele keukens ook altijd in deze stijl ingericht zijn en dat is niet zonder reden omdat het dus gewoon gemakkelijk is om een keuken in deze stijl schoon te maken. 

De verschillende oppervlakte zijn gemakkelijk af te nemen en zo wordt het heel easy om de hygiëne in de keuken op en top te houden. 

Pin It on Pinterest