Vastgoed kopen in Tsjechië? Dat kan! Toch je woning in Nederland behouden terwijl je net een huis hebt gekocht in Tsjechië? Dat is ook zeker mogelijk. Je kunt je woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam. Lees er hier alles over.

Verhuur je huis

Als je een huis hebt gekocht in Tsjechië, dan hoef je je woning in Nederland niet per se te verkopen. Lekker in Tsjechië verblijven, ondertussen je Nederlandse woning verhuren voor extra geld en later weer terugkeren naar Nederland. Het ideale scenario als je niet definitief in Tsjechië wil blijven wonen en het huisje daar als vakantiehuis gebruikt om zo nu en dan heen te gaan. Het levert ook nog eens wat extra geld op. Dat zijn de voordelen van het behouden en verhuren van je huis in Nederland. 

Vastgoed Unie Amsterdam

Je woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam is een hele goede optie. Vastgoed Unie Amsterdam helpt bij het aantrekkelijk maken van de woning, het vinden van de beste huurders en maakt de huurovereenkomst. Dat je dat niet meer zelf hoeft te regelen, scheelt een heleboel. Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het bepalen van de huurprijs. Je woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam is dus zeker niet mis. Je woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam levert zelfs veel voordeel op. 

Huis speciaal voor de huur

Je kunt ook terecht bij het bedrijf als je een huis hebt gekocht in Amsterdam speciaal voor de verhuur. Ook dan kun je de woning verhuren via Vastgoed Unie in Amsterdam. Logisch misschien, maar het moet wel even vermeld worden. Dit om er zeker van te zijn dat je niet denkt dat het bedrijf er alleen voor is als je een vakantiehuisje gekocht hebt in het buitenland. 

Samengevat kunnen er meerdere redenen zijn voor het feit dat je (tijdelijk) een huis beschikbaar hebt in Amsterdam die je kunt gaan verhuren voor extra geld. Je kunt dan terecht bij Vastgoed Unie Amsterdam. Ze helpen je met het zoeken van de huurder, het opstellen van de overeenkomst, het huis aantrekkelijk maken en eventueel bij de huurprijs. 

Pin It on Pinterest