Er zijn verschillende manieren waarop je je gevels, je ramen en delen van je tuin kunt schoonmaken. Alleen is het natuurlijk altijd zo dat je voor het makkelijk en goed uitvoeren van het werk het erg belangrijk is dat je de juiste gereedschappen in huis hebt om hiermee aan de slag te gaan. In deze blog willen we je hier een aantal van deze bijzonder handige gereedschappen met je delen. Doe er dus je voordeel mee.

Telescoopstelen

De meeste mensen in Nederland wonen niet in een bungalow. Dat is een feit en dat betekent ook dat er voor de meeste mensen ramen schoongemaakt moeten worden die zich niet op de begane grond bevinden. Sterker nog; veel nederlandse woningen hebben een begane grond, een eerste verdieping én nog een tweede verdieping -vaak in de vorm van een zolder. Elke verdieping heeft vaak wel een of twee ramen en de beste manier om hier op een veilige wijze goed bij kunt, is door gebruik te maken van telescoopstelen. Wil je graag een goede telescoopsteel van prima kwaliteit aanschaffen? Kijk dan op de website van GoCleaning.

Onkruidbranders

Heb je een tuin met veel tegels? Dan bestaat er een goede kans dat tussen de voegen hiervan zo nu en dan wat onkruid groeit. Dit soort planten zijn erg hardnekkig en de manier waarop de meeste mensen deze plant te lijf gaan, is door een paar keer per maand in de zomer regelmatig bukken en hurken. Zeker wanneer je een beetje op leeftijd bent, kan dit heel erg vervelend zijn. Daarnaast trek je ook nooit het onkruid bij de wortel eruit waardoor je maar bezig blijft. Gebruik daarom de onkruidbranders. Dit zijn een soort van kleine vlammenwerpers die onkruid tot aan de wortel verbranden. Zo hoef je niet een hele dag te bukken en te hurken en ben je ook nog eens zo klaar!

Pin It on Pinterest