Als je een nieuwe woning hebt gekocht, van harte gefeliciteerd hiermee op de eerste plaats, dan ben je misschien al aan het nadenken over wat voor vloer je hierin wil (laten) zetten. Het is altijd erg verstandig om zo een grote investering van tijd en geld aan het begin te doen, het liefst nog voordat je de woning intrekt. Maar nu kom je voor de lastige keuze te staan: wat voor vloer kun je het beste installeren, of laten installeren, in je al dan niet nieuwe woning? In deze blog geven we je wat houvast door voor je op te sommen wat, naar onze mening, de beste voordelen zijn aan het (laten) installeren van een gietvloer. Lees dus snel verder.

1: Een gietvloer zal niet snel beschadigen

Houd je ervan om te weten dat je een vloer hebt die een beetje tegen een stootje kan? Kijk dan niet verder dan een gietvloer! Deze zijn namelijk uitstekend wanneer het gaat om het kunnen incasseren van bepaalde vormen van druk. Zo zijn gietvloeren bijzonder krasbestendig en zullen ze ook niet al te snel indeuken.

2: Een gietvloer zal altijd passen bij je kleurenpalet 

Wat voor kleur je in je huis ook hebt en wat voor stijl je ook voor ogen hebt voor wat betreft de inrichting, met een gietvloer kom je qua kleuren altijd goed uit. Je kan namelijk kiezen voor elke mogelijke kleur aangezien een gietvloer speciaal voor jou gemengd kan worden.

3. Een gietvloer zal niet snel vies worden

Ten slotte willen we je graag nog even vertellen dat je op het gebied van schoonmaak een goede keuze maakt wanneer je kiest voor een gietvloer. Gietvloeren zijn namelijk erg makkelijk schoon te houden aangezien het compleet naadloze vloeren zijn. Er zullen dus geen kruimeltjes of andere vuiligheid verstopt blijven zitten tussen bepaalde randen van de vloer. Daarnaast is ook vloeistof eenvoudig op te ruimen aangezien er geen vezels of texturen zijn waar de vloeistof in kan trekken.

Pin It on Pinterest